Last Minute Aanbieding

Reconnection

Krijg grip op stress
Herstel de verbinding met jezelf

en kom thuis vol hernieuwde kracht en energie

Zondag 12 tot zaterdag 18 augustus 2018

2 persoonskamer 
Van €695 voor €595 pp

1 persoonskamer  
Van €895 voor €695 

Inclusief Ontbijt & Biodynamisch Diner

Bel naar 06-29461715

Partners / kinderen die mee willen maar niet deelnemen aan de
activiteiten kunnen mee met 20% korting !!
Belangrijk is wel dat we niet gestoord worden tijdens de lessen.

We gaan naar een prachtige chateau aan de rand van het liefelijke dorpje Savigny midden in het groene landschap van de Franse Champagne streek van het departement de Haute-Marne.

yogavakantie

Het landgoed bestaat uit een 19e eeuws kasteel met een daarbij behorend jachtslot en een prachtig uitgestrekt park van 3,5 hectare met eeuwen oude bomen.

Het smeedijzeren hek geeft toegang tot de oprijlaan, een uitgestrekt ommuurd terrein met links château Le Bocage en er tegenover jachtslot St. Hubert met daar achter de voormalige stallen en binnenplaats.

Vogels van diverse pluimage, zoals uilen en spechten, maar ook vossen, dassen, egels, fretten, herten en wilde zwijnen voelen zich thuis op het landgoed.

Sources, Leilijnen, eeuwenoude bomen en de omgeving met een zeer rijke historie markeren het hele gebied vol met aardekracht en energie.

Op deze bijzondere plek voel je je al snel op je gemak door de ruime opzetting en de vele knusse plekjes en terrassen in de prachtige tuin waarin we uiteraard ook de lessen zullen gaan geven.

le bocage

De chateau is een eenvoudige maar stijlvolle groepsaccommodatie met karakteristieke tweepersoonskamers  en 1 vierpersoonskamer. Nette sanitair bevindt zich op iedere etage.
De comfortabele bedden zijn opgemaakt met luchtige dekbedden in fris Frans beddengoed.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om met een tent te verblijven
Hiervoor zijn er een aantal mooie authentieke douches (gemoderniseerd) beschikbaar gemaakt.

omgeving yogaweek

In de natuurrijke en rustige omgeving  kun je uitgebreid wandelen of fietsen. Daarnaast zijn er in de directe omgeving  ook mogelijkheden om te zwemmen, zeilen, kanoën, paardrijden, tennis en golf. Tevens zijn er wijn- en champagnehuizen, kaasmakerijen, steden met culturele waarde, en nog veel meer…

In Savigny kom je weer tot jezelf dankzij de schone en onbedorven lucht en de zuidelijke ligging zorgt voor heerlijke zomers en veel zonnige dagen.

De ideale plek voor een yogaweek en tijd voor jezelf.

Lees hier ervaringen van andere deelnemers tijdens een van onze yogareizen

Anneke van Baarsel
Tijdens het yoga weekend kwam ik weer thuis bij mezelf. Even helemaal los, verzorgd tot in de puntjes met heerlijk eten. Een sfeervolle accommodatie en een prachtige omgeving. Genieten en lachen in de hottub met uitzicht op de koeien, wandelen door bos en dorp, yoga op zolder boven de koeien en voor mij nieuw; krachtlanka! Deze minireis was een groot cadeau!

Martine Burggraaf
We waren in een prachtig gebied. De maaltijden waren heerlijk en de workshops waren erg leuk en afwisselend. Een aanrader!

Brigitte
Heerlijk weekend gehad op een prachtlokatie. De yogalessen in de boerderij waren knus en divers. Een soort reis door yogaland. Verder kregen we een introductie in lanka’s, een Indonesische bewegingskunst. Door 3 dagen veel met het lijf bezig te zijn, voelde ik dat ik sterker werd. Heel bijzonder vond ik de stilte wandeling, door het bos in de regen.Heerlijk was het, terwijl ik helemaal niet van regen hou! De boerderij was een prettig verblijf met als kers op de taart een sauna en een hot tub! Genieten!Jeanne en Marcell hebben ons verwend met hapjes en drankjes en ik had het gevoel een week op vakantie te zijn geweest.

Hoe kan een dag eruit zien
Iedere dag staat in het teken van een thema om aan het einde van de week dichter bij jezelf te staan. We gaan ervan uit dat het zonnetje schijnt en dus kunnen we heerlijk buiten de dag groeten met een zonnegroet en andere yogaoefeningen. Na een heerlijk ontbijt met verse streekproducten is er nog een korte workshop speciaal gericht op het thema van deze week, Reconnection.

Deze lessen worden gegeven door Jeanne Verschuren Visser. Wil je eerst eens een keer kennismaken? kom dan langs voor een gratis proefles.

Vervolgens heb je heerlijk tijd voor jezelf.
Misschien pak je een boek en ga je lekker onder een van de oude bomen zitten in het park, of ga je een wandeling maken in de prachtige natuur. Of je hebt vandaag zin om eens naar een van de dorpjes te gaan in de omgeving.  Ondertussen werken de oefeningen van die dag op de achtergrond ontspannen door en ben je jezelf wellicht nog meer bewust van het moment

Om vijf uur is het tijd om aan de slag te gaan met een Lankales. Deze lessen worden gegeven door Marcell, een leraar met maarliefst 50 jaar ervaring in zelfverdedigingskunsten. Een Kracht Lanka kun je vergelijken met Thai Chi en Chiqong. In verbinding met je ademhaling leer je de bewegingen zodat je dieper in contact komt met jezelf en je energie. De bewegingen kunnen rustig maar ook krachtig worden uitgevoerd. Beide zul je gaan ervaren

Rond half zeven gaan we genieten van een Dynamisch Biologische maaltijd

Er zijn een aantal avonden waar er miniworkshops worden gegeven. Dit kan zijn een opdracht of een korte oefening die in lijn ligt met het thema reconnection. Tevens is er een korte meditatiewandeling en aan het einde van de week in Mindwalk waarin we de meditatiewandeling samenvoegen met yoga en de lanka.

Hier een impressie van de Lanka

Prijzen:  
695 €595 pp 2 persoonskamer
895 €695 pp 1 persoonskamer

Dit is:
inclusief ontbijt, diner en alle lessen 
exclusief lunch, drankjes (zeer betaalbaar), de reis en je verzekering en eventuele uitstapjes

Meldt je aan via dit formulier

Contact Us
Sending