RESET YOUR LIFE RETREAT 

Bali 2025

 

RESET JE LEVEN, JEZELF EN JE TOEKOMST.

 

Ben je op zoek naar een manier om een gelukkig, 

succesvol en bevredigend leven te leiden?

 

 

Ben je aan het worstelen en kom je niet uit de dagelijkse sleur ?
Of wil je het gewoon simpelweg anders maar je weet niet hoe? 

Heb je moeite met het aangaan van relaties en vriendschappen?

 

Word je bewust van wie je werkelijk bent,

waar je voor staat

hoe verder te gaan in het leven 

en creëer je eigen toekomst 

 

INCLUSIEF

YOGA LESSEN

GROEPS COACHING SESSIES

INDONESISCHE BEWEGINGSKUNST 

EXCURSIE & MASSAGE

 

EEN MOMENT IN DE WEEK

De dag is net begonnen. Ik voel een zachte ochtendbries door de ramen naar binnen komen en ik geniet van het uitzicht.

Over een paar minuten start een korte groepssessie waarin ik uitgedaagd word om een van de facetten in mijn leven te onderzoeken. de heldere begeleiding van Jeanne zorgt ervoor dat ik op een andere manier naar mijn leven kijk, vanuit mijn authentieke zelf. Vanuit wie ik echt ben, wat ik echt wil en hoe. Ik ontdek mijn negatieve overtuigingen en zet ze om in nieuwe, mooie en positieve gedachten en intenties.

Na deze sessie geniet ik van een heerlijke yogales. Een zachte flow verbonden met de adem stelt me in staat om steeds dieper contact te komen met mijn lichaam en zorgt voor een heerlijke ontspanning.

Om 10 uur geeft Marcell een Power Lanka sessie. Ik had niet verwacht dat ik dat zo leuk zou vinden maar het blijkt een bijzondere toevoeging te zijn.

FIJNE FLOWS,  YIN YOGA,  RESTORATIVE  EN  YOGA NIDRA.

 

GENIET VAN  jeanne’s bekwame en gepassioneerde yogasessies.  

 

Yoga & Pilates docent, Counselor

en internationaal erkend Yoga Therapeut

VERANDER JE LEVEN MET
DE WORTELS VAN HET LEVEN

ONTDEK WAT JE WILT
HOE JE HET WIL
EN

WELKE ACTIE JE MOET NEMEN
OM HET LEVEN TE KRIJGEN DAT JE WILT

 

 

Tijdens dagelijkse groepssessies word je uitgedaagd om je leven vanuit een ander perspectief te bekijken.

Je krijgt nieuwe inzichten over hoe je verschillende aspecten van het leven kunt aanpassen of vernieuwen op een manier die je dichter bij je authentieke zelf brengt.

Je stelt doelen en versterkt deze doelen met de juiste intenties en je diepste waarom, zodat je eindelijk deze doelen kunt bereiken.

Je gaat ontdekken wat je blinde vlekken zijn en hoe je dit kunt draaien zodat je echte verbintenissen kunt aangaan met jezelf en alles om je heen.

Transformeer je leven en je toekomst en neem deze methode de rest van je leven met je mee.

WE STARTEN 2 WEKEN VOOR AANVANG ONLINE MET DE EERSTE SESSIES

VAN DE ROOTS OF LIFE

BEN JE KLAAR VOOR DEZE TRANSFORMATIE?

DE ORGANISATOREN

Jeanne-yoga-retreat

JEANNE
Alle yoga- en coachingsessies worden gegeven door Jeanne, een counselor, yoga- en pilatesleraar en IAYT 800H geaccrediteerde yoga therapeut. Ze heeft haar kennis verrijkt met Hatha, Yin, Vinyasa, Restorative en Yoga Nidra. Haar grootste passie is het overbrengen van wat yoga voor jou persoonlijk kan betekenen en hoe je in dit leven het beste uit jezelf kunt halen. Ze inspireert, motiveert en daagt je uit, zodat je op een dieper niveau weer in contact komt met jezelf, soms zelfs ongemerkt.

MARCELL
De Power Lanka sessies worden gegeven door Guru Besar Marcell die inmiddels maar liefst 55 jaar ervaring heeft en als een van de weinigen in Nederland een certificaat heeft behaald van de IPSI in Indonesië. Naast Pencak Silat heeft hij zijn talenten verrijkt met yoga en diverse andere vechtsporten. Met zijn vriendelijke en open karakter raakt hij ieders hart en met zijn kracht en geduld haalt hij het beste in je naar boven

Ibiza-yoga-retreat-2021

Jeanne & Marcell zijn al meer dan 20 jaar samen en zijn wat je noemt een echt powerkoppel. Vaak vullen ze elkaar tijdens hun sessies apart aan zonder vooraf iets te hebben besproken. Het verbaast ze elke keer weer. Jeanne werd verliefd op Bali toen Marcell haar in 2004 voor het eerst meenam. Elk jaar bundelen ze hun kennis en talenten en helpen ze nu vele mensen tijdens uitdagingen op hun levenspad.

KRACHT – EVENWICHT – VERBINDING – COÖRDINATIE – MENTALE HELDERHEID – ENERGIE 

ONTDEK DE POWER LANKA

Naast yoga en persoonlijke ontwikkeling leer je ook een Power Lanka.

Een unieke bewegingskunst die zijn oorsprong vindt in de Indonesische zelfverdedigingskunst Pencak Silat. (zoals Tai Chi zijn oorsprong vindt in de Chinese krijgskunsten).

Binnen Pencak Silat zijn er verschillende oude lanka-stijlen. Deze specifieke Power Lanka is uniek omdat het in de jaren 80 werd ontwikkeld door goeroe Verschuren en zijn leraar goeroe besar Pak Nunuh.

Tot nu toe, zonder enige uitzondering, merken alle studenten van de afgelopen 6 jaar dat onze yogasessies en lanka-lessen elkaar op een speciale en unieke manier aanvullen.

De Power lanka is een speciale meditatieve bewegingsstijl die innerlijke balans, coördinatie, fysieke kracht en een algeheel gevoel van welzijn geeft.

 

Ontsnap naar Ubud: De Perfecte Bestemming voor een Yoga Retreat

Ubud, een betoverend paradijs in het hart van Bali, Indonesië, roept je naar een wereld van rust, sereniteit en spirituele verlichting. Stel je voor dat je ontwaakt in een weelderig groene omgeving, omringd door de geluiden van de natuur en de subtiele geur van wierook die door de lucht zweeft. Dit is Ubud, een plek waar lichaam, geest en ziel samenkomen voor een onvergetelijke yoga retreat.

De Magie van Ubud

Ubud is veel meer dan alleen een stad; het is een spirituele oase. Gelegen te midden van smaragdgroene rijstvelden en tropische regenwouden, biedt Ubud een unieke mix van traditionele Balinese cultuur en natuurlijke schoonheid. Hier vind je rustgevende tempels, bruisende markten en gastvrije locals die je verwelkomen met open armen.

Yoga in het Hart van Bali

De serene omgeving van Ubud maakt het de ideale plek voor een yoga retreat. De vele yoga centra en retreats bieden diverse programma’s die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderde beoefenaars. Of je nu op zoek bent naar een intensieve yoga-ervaring of juist naar een ontspannende vakantie om je te herladen, Ubud biedt het allemaal.

Stel je voor: een ochtend beginnen met een meditatieve yogasessie terwijl de zon opkomt boven de rijstvelden, gevolgd door een gezonde ontbijt bereid met lokale, verse ingrediënten. De dag gaat verder met inspirerende yogalessen, ademhalingsoefeningen en momenten van diepe ontspanning te midden van de natuur.

Spirituele Belevingen

Naast yoga biedt Ubud tal van mogelijkheden om je spirituele reis te verdiepen. Bezoek de Tirta Empul tempel, waar je kunt deelnemen aan een traditioneel Balinees reinigingsritueel. Verken de serene Monkey Forest, waar je niet alleen de speelse apen kunt bewonderen, maar ook de heilige tempels en de rijke flora en fauna.

Verwen Jezelf

Een retreat in Ubud is niet compleet zonder jezelf te verwennen met een Balinese massage of een bezoek aan een van de vele wellness centra. Laat je lichaam en geest verwennen met traditionele behandelingen die al generaties lang worden doorgegeven. Deze ervaringen dragen bij aan een diepere staat van ontspanning en welzijn.

Culinaire Verwennerij

Geniet van de heerlijke Balinese keuken, die bekend staat om zijn verse en gezonde ingrediënten. Proef de authentieke smaken van nasi goreng, gado-gado en satay, bereid met liefde en zorg. Veel retreats bieden ook vegetarische en veganistische opties, perfect afgestemd op een gezonde levensstijl.

Ontdek de Omgeving

Ubud is ook de perfecte uitvalsbasis om de omliggende wonderen van Bali te verkennen. Maak een wandeling door de schilderachtige Campuhan Ridge, bezoek de indrukwekkende Tegalalang rijstterrassen of trek naar de majestueuze watervallen in de buurt. Deze natuurlijke schoonheden versterken je connectie met de omgeving en jezelf.

 

Ubud biedt een perfecte balans tussen fysieke activiteit, spirituele vernieuwing en pure ontspanning. Het is een bestemming die je uitnodigt om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en je volledig onder te dompelen in een wereld van innerlijke rust en natuurpracht. Een yoga retreat in Ubud is meer dan een vakantie; het is een reis naar jezelf, een kans om te herladen en opnieuw te verbinden met wat echt belangrijk is.

Voel de aantrekkingskracht van Ubud, waar elke dag een nieuwe kans biedt om te groeien, te ontspannen en te genieten van de wonderen van het leven. Ja, daar wil je naartoe. Dat wil je meemaken. In die omgeving wil je naar een retreat. Wacht niet langer en meld je aan voor een onvergetelijke yoga retreat in Ubud, Bali. Je ziel zal je dankbaar zijn.

Hoeveel ja's kun jij afvinken?

JE BENT OP ZOEK NAAR

Zalige yogalessen

Nieuwe dingen leren

Ontspanning & balans

Verbinding met lichaam en geest

Volledige transformatie

Tijd voor jezelf

Tijd om te genieten

Authentieke Franse straatjes waar je heerlijk doorheen kunt struinen.

EN JE ZOU GRAAG WILLEN WETEN

Hoe je meer balans en harmonie krijgt in je leven

Wat je precies wil voor je toekomst

Welke acties je moet nemen om dat voor elkaar te krijgen

Hoe je dichterbij je ware zelf komt

Hoe je keuzes durft te maken vanuit je authentieke ik

Hoe je anderen niet langer jouw leven en jouw keuzes laat beïnvloeden.

EN DIT ALLES WIL JE GRAAG DOEN

In een fijne omgeving

Vlak bij de zee

In de buurt van leuke Franse dorpjes

en prachtige wandelroutes

Met zalig en gezonde voeding

Onder begeleiding van warme, gepassioneerde en kundige mensen.

DE ACCOMODATIE

Narasoma bestaat uit 3 secties: het traditionele Balinese familiecomplex met homestay-accommodatie die de kunst en schoonheid van de Balinese cultuur weerspiegelt en het retraitecentrum gelegen in een rustige oase achter de homestay en weerspiegelt de ware natuur en de yogageest die in de homestay ligt. hart van Bali. Dan zijn er de zeer unieke traditionele villa’s met grote houtgesneden deuren aan de overkant van de rivier (Villa Java en Villa Bali) en de kamers aan de rivier onder de yoga- en binnenstudio.

Stel je voor: net buiten de levendige drukte van Monkey Forest Road ontdek je een rustige, serene oase. Binnen slechts enkele minuten wandelen bevind je je in het bruisende hart van Ubud, omringd door charmante winkels, uitnodigende restaurants en gezellige cafés.

Deze betoverende plek is prachtig verscholen in een weelderig tropisch landschap en grenst aan het laatste stukje natuurreservaat, direct naast het magische apenbos.

Hier, in het centrum van Ubud, vind je een perfecte balans tussen levendige energie en kalmerende rust.

Een verborgen parel die je de ideale setting biedt voor een onvergetelijke ervaring, waar je kunt genieten van de schoonheid van de natuur en de levendigheid van Ubud. Laat je meevoeren naar een wereld waar je het beste van beide werelden ervaart: de serene stilte van een tropisch toevluchtsoord en de levendige charme van een cultureel centrum.

DATUM

Zaterdag xx tot zaterdag xx januari 

DAGELIJKS  PROGRAMMA

28 mei en 4 juni
Introductie van de methode en de eerste 2 wortels van het leven.

Dag 1
Aankomst en welkomsdrankje 
Openingsceremonie en eerste sessies
Diner

Dag 2/6 
Van maandag tot en met donderdag starten we elke ochtend met een groepscoachingsessie gevolgd door een yogasessie.
Hierna kun je  genieten van een gezond ontbijt

Daarna leer je de unieke Langkah om kracht, balans, coördinatie en innerlijke verbinding op te bouwen.

Van ongeveer 11.00 tot 17.00 uur heb je op de meeste dagen alle tijd van de wereld om te ontspannen en te genieten van de rijke omgeving. 

Om 17.00 uur beginnen we weer met de coaching- en yogasessies.

Rond 18.30 uur kun je genieten van een heerlijk diner en de dag afsluiten zoals je wilt.

We bieden op een aantal dagen geen lunch aan omdat het onze ervaring is dat de meeste deelnemers dan graag zelf eropuit gaan. 

Vrijdag starten we de ochtend wat later.
Na het ontbijt is er een speciaal momeny in de natuur. (Dit deel van het programma is afhankelijk van het weer). Na het ochtenprogramma gaan we naar een van de tempels en zullen we gezamelijk genieten van een Balinese lunch.

Aan het einde van deze middag ben je vrij om je eigen weg te gaan. 
Deze avond is er geen diner. 


Zaterdag laatste dag
Sluitingsceremonie en afscheid

EXTRA
Maandag
– Na de Langkah sessie ontvang je een Kundalini Awakening Experience 
Woensdag
– Na de Langkah sessie ontvang je een Cacao Ceremonie 


Het is onze bedoeling dat je vertrekt met het gevoel dat je een retraite hebt gehad die je je altijd zult herinneren.

Prijs

Gedeelde kamer per persoon

Tweepersoonskamer 2 personen

Tweepersoonskamer 1 persoon

 

€1370

€1470 

€1370

INCLUSIEF 

 • Ontbijt
 • Diner – heerlijk vers bereid vegetarisch eten. 
 • Op sommige dagen is er de optie voor vis.
 • Koffie, thee, water, fruit + 1 verse sap per dag
 • 10 yogasessies
 • 10 coachingsessies
 • 6 Lanka-sessies
 • 2 online groepssessies voor aanvang

EXCLUSIEF

 • Lunch 
 • Alcoholische dranken
 • Persoonlijke uitgaves
 • Vluchten, eigen vervoer, taxis ed
 • Transfer 
 • Verzekering (zorg ervoor dat je je eigen reis- en zorgverzekering regelt!!
 1. YOGA STIJLEN
 • Hatha-flow
 • Vinyasa
 • Yin Yoga
 • Restorative

BOEKINGEN EN VOORWAARDEN 

Klik hier om onze volledige algemene voorwaarden te lezen

Art. 3.3 Eventuele annuleringen of wijzigingen van de verstrekte bestelling(en) kunnen alleen plaatsvinden op werkdagen en alleen op verzoek van de reiziger. Indien op verzoek van de reiziger een annulering of wijziging van reeds gedane reserveringen wordt aangebracht, worden de daaraan verbonden kosten in rekening gebracht. Naast de door de dienstverlener in rekening gebrachte annulerings- of wijzigingskosten kunnen dit ook de kosten zijn die Inner Wellness Travel moet maken om de annulering of wijziging door te voeren. Annulering van de reisovereenkomst door de reiziger dient telefonisch (06-29461715) en per e-mail (info@innerwellnesstravel.com) te worden bevestigd. De datum van verzending is de kennisgevingsdatum van de herroeping. Vanwege de complexere organisatie die dit vereist, is de reiziger een bijdrage verschuldigd als een reisovereenkomst wordt geannuleerd. Wanneer de reiziger besluit zijn reis te annuleren, gelden de volgende voorwaarden:

 • Deelnemer dient het totale bedrag uiterlijk 8 weken voor vertrek te hebben overgemaakt.

Bij annulering moet de deelnemer als volgt betalen

 • Tot 12 weken voor vertrek 15% van de reissom
 • 12  weken voor vertrek 30% van de reissom;
 • 11 tot 10  weken  voor vertrek 50% van de reissom;
 • 9 weken voor vertrek 75% van de reissom;
 • Vanaf 8 weken tot de dag van vertrek 100% van de reissom
 

UITZONDERING

 • Als een reiziger niet kan reizen vanwege Covid (of een andere ziekte), moet hij/zij haar/zijn reisverzekering gebruiken.