yoga in nederland

Nederland

Een van de grootste voordelen van een yogavakantie in Nederland is natuurlijk de reistijd en daarmee ook het kostenplaatje. Maar buiten dat heeft Nederland ook prachtige locaties om net zo veel te kunnen genieten van yoga als in het buitenland. Daarom is Nederland bij uitstek de perfecte plek om yogaweekenden te organiseren. Tijdens deze weekenden staat naast yoga, genieten op de eerste plaats. We zijn minder bezig met super gezonde maaltijden en sapjes en meer met genieten. Genieten van yoga, contact met jezelf, rust en een prachtige omgeving. 

 

yoga op het strandBali

Inner Wellness Travel is begonnen met yoga vakanties op Bali. De sfeer en de cultuur zorgen voor een prachtige combinatie van rust, ontspanning en genieten. Het paradijselijke eiland heeft veel kanten en met zijn mooie tempels, rijstvelden en stranden voor ieder wat wils. De yogalessen zijn geschikt  voor ieder niveau en het is ten alle tijden de bedoeling om met name te genieten en tot jezelf te komen. Twee maal per dag wordt er een yogales gegeven van anderhalf uur waarbij ook aandacht wordt besteed aan de ademhaling en meditatie. Ook kan je meedoen aan een yoga nidra later in de avond. Daarnaast worden er ook andere activiteiten georganiseerd en heb je alle tijd om zelf op ontdekkingsreis te gaan.

Ibiza retreat

 Ibiza

De meeste mensen denken bij Ibiza aan een duur en bruisend uitgaansleven maar Ibiza heeft ook een hele andere kant. Pittoreske  dorpjes, schilderachtige kerkjes, afgelegen baaitjes en groene boomgaarden. Ibiza is bij uitstek het eiland voor een yoga vakantie mede vanwege zijn bijzondere energie die voor de meeste duidelijk voelbaar is. Een bezoekje aan Ibiza stad, een van de Hippie markets en het uitkijkpunt voor de Es Vedra zijn een must. Dagelijks geven we twee yogalessen en doen we ademhalingsoefeningen. Uiteraard besteden we ook aandacht aan mediteren en wordt er een yogales gegeven tijdens de unieke zonsondergang.